Tinute potrivite la ceremonia de absolvire a copilului tau…


Ceremoniile de absolvire a copilului tau sunt evenimente memorabile pentru intreaga familie.Absolvirea este un ritual de trecere pentru toata familia -incepi sa o planuiesti inca de la nasterea copilului tau!Chiar si cu trecerea timpului fiecare parinte si copil  isi aduce aminte cu drag ,si retraieste sentimentele acelor zile memorabile...Ceremoniile incep de la varsta frageda incepand … Continúa leyendo Tinute potrivite la ceremonia de absolvire a copilului tau…

“Little black dress.”Cea potrivita?!6 Sfaturi utile.


"Simplitatea reprezinta  rafinamentul desavarsit."-Leonardo Da Vinci Rochia neagra e misterioasa ,eleganta ,subestimata si provocatoare.Te infrumuseteaza ,fara sa rapeasca din farmecul celorlalte piese si accesorii vestimentare.E usor de accesorizat ,te face sa pari mai slaba... Rochia neagra indragita de noi toate femeile e simpla,uneori incredibil de simpla ,si totusi atat de expresiva.Nu-i asa?Fiecare dintre noi avem … Continúa leyendo “Little black dress.”Cea potrivita?!6 Sfaturi utile.

10 lucruri interesante despre Manolo,celebrul designer de pantofi!


                MANOLO BLAHNIK  Celebrul designeri de pantofi s-a nascut in 1942 la Santa Cruz de la Palma,in insulele Canare unde a crescut pe plantatiile de banane a familiei. Manolo a studiat dreptul international la Universitatea din Geneva. Mai tarziu sa mutat la Paris unde a studiat arta . … Continúa leyendo 10 lucruri interesante despre Manolo,celebrul designer de pantofi!