DESPRE MINE

DSC_6031

Numele meu este Anna Serb sunt consilier vestimentar ,artist/creator de bijuterii –  Anaya-AnnaSjewelry.

Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci. -Steve Jobs

Activitatea în care să  cultivi  frumosul și să ofer încredere în sine mi s-a părut alegerea ideală. Acest  blog l-am creat ca să te ajut să devii cea mai bună varianta a ta ,să te exprimi prin alegerile vestimentare, să  le  înțelegi    și să le folosești pentru dezvoltarea ta personală.  Sfaturile de stil și eleganță  le vei putea pune în practică imediat ,iar rezultatul va fi vizibil și de durată .Scopul meu este să ofer sfaturi de specialitate oricui simte că are nevoie de îndrumare în domeniul stilului și imaginii personale.

Îmi place să deschid o revistă ,o carte și să mă pierd în  poveștile  și pozele despre toți oamenii aceia  uimitori și petrecerile   lor .Studiez imaginile .Rup pagini ca să le am mai târziu  drept referință . Recunosc că e un pic de aspirație  și un pic de inspirație în asta. O viața  de eleganță și stil face ca totul să fie mult mai entuziasmant ,mai interesant .Eleganța e un stil de viață! Am  fost mereu înconjurată  de femei pline de viață și încrezătoare   în forțele  proprii ,femei  conștiente  de propria valoare și care își creau o imagine corespunzătoare. Știau  cum să-și aleagă  hainele adecvate care să le  scoată trupul  în evidență ,cum să renunțe  la ceea ce nu li se potrivea ,cum să păstreze  aura unui stil etern .Misiunea mea este de a vă inspira în același  fel în care m-au inspirat aceste femei!

Pentru detalii despre «Clasa » de stil si educație  vestimentara ,sau detalii despre serviciile de consiliere vestimentara mă poți  contacta la adresa de e-mail :as.annaserb@gmail.com !

Simți  că este timpul să adopți  o noua imagine și să-ți îmbunătățești   stilul ?Nu ezita să mă contactezi la e-mailul de mai sus pentru a afla când  va avea loc următoarea  «Clasa «de stil si educație  vestimentara  ,sau apelează la serviciile de consiliere individuală!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s