IA în garderoba femeii…


IA-#ClasadeStilAsStyle

IA este o bluză ,componenta a costumului tradițional românesc ,purtată de femei ,confecționată  din pânză albă de bumbac ,împodobită  cu broderii din motive populare românești mai ales la mâneci  ,pe piept și la gât.

Aceasta piesa vestimentară au readus-o vedetele și designerii în lumina reflectoarelor devenind   o piesă statement  în garderoba oricărei  femei .Primăvara  când  afară e soare și frumos e vremea potrivită să purtăm cu mândrie IA în diverse combinații  .IA îți  dă un aer foarte fresh și autentic .Am văzut -o purtată cu aproape orice, de  la jeans ,la fuste scurte sau lungi din diverse materiale și chiar și cu pantaloni din piele. Creativitatea  nu are limite…Poți  creea  un look simplu pana la unul sexy .

FOTO/Salon:Machiaj/Coafura

Cum sa-ti alegi IA potrivita ? 

  • Poți  alege o ie autentica .Poate găsești  în garderoba bunicii ,cu siguranță  vei putea integra perfect in garderoba ta.
  • Dezavantajul la o ie autentică este ca e dificil de curățat   și de întreținut. Se găsesc  și  variante din bumbac lucrate cu multă migală și atenție  într -o paleta de culori interesante .
  • Alege un model care ți se potrivește  .Probeaz-o întotdeauna  înainte  de a o cumpăra.
  • Ca să fii sigură că o să  porți  IA mai des ,alege cromatic culori care iți  plac .IA pe care o alegi ar trebui să poți  asorta cu mai multe piese vestimentare din  garderoba ta.

Eu am ales o ie alb-negru ,de care m-am îndrăgostit   cum am văzut -o .Dacă și ție îți  place o poți  găsi  în Oradea la magazinul Yatikkor   împreuna  cu pantalonii albi .În picioare am ales să încalț  o pereche de sandale Bb up din piele întoarsă ,din colecția  nouă!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Poarta cu mândrie  IA ,ea este o piesa vestimentara deosebita!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s