Un mic dejun elegant.E la moda?!


Stilul este dezvaluit de lucrurile marunte .Cum ar fi felul in care te imbraci atunci cand nu te vede nimeni .Se spune ca cea mai importanta masa   a zilei e micul dejun.In opinia multora e si cea mai buna.

Din pacate tot mai putini oameni isi fac timp azi pentru a servi micul dejun.Multi prefera sa stea in pat dinineata cat mai mult,apoi sa se grabeasca in ultima clipa -iar la micul dejun ,la dusul de dimineata,si imbracat adecvat se renunta.Cred ca e nevoie de vointa si disciplina pentru a-ti pune alarma cu o ora mai devreme.Credeti-ma , acea ora este o investitie buna daca e folosita pentru un mic dejun stilat in toate privintele.Eu asa cred!

Masa de dimineata ne pregateste pentru solicitarile orelor ce ne stau inainte.Micul dejun este un bun prilej de a ne bucura de momente speciale alaturi de cei dragi.Poti servi un ceai proaspat fiert ,gemul preferat pe o felie de paine prajita sau un corn cu vanilie…Sau poti alege un mic dejun care contine fructe,legume,sau poate un ou cu paine prajita si unt…Variantele sunt nelimitate.

 

Dimineata este o ocazie buna pentru a citi linistit cateva minute,poate ziarul de dimineata,in timp ce iti  bei cafeaua  proaspata.

Daca pana acum nu aveai obiceiul de a servi micul dejun dimineata  ,sper sa te conving ca merita efortul.Renunta la un mic dejun pe fuga ,costumat in haine  neingrijite ,papuci de baie din cauciuc. 🙂

O femeia cu stil va ramane intotdeauna imbracata asa cum se cuvine sa intampine  pe cei dragi,intr-o tinuta adecvata ocaziei .Nu uita ,poarta ceea ce iti place nu pentru a impresiona pe cineva , ci pentru ca iti place .Singura constrangere exterioara  la care ar fi bine sa te supui ,este ocazia.Iar prima ocazie a fiecarei dimineti este micul dejun!

Poarta o tinuta ingrijita,eleganta ,potrivita activitatilor pe care le ai de facut pe parcursul zilei.

Stiati ca…?Conform unui studiu privind obiceiurile de consum al micului dejun  la romani ,reiese ca doar43% din romani iau micul dejun zilnic.»Micul dejun asigura 20-25% din necesariul zilnic recomandat.»25% dintre romani iau micul dejun mai rar de o data pe saptamana.

Va urez  dimineti frumoase alaturi de cei dragi servind un mic dejun stilat si elegant!

1-cate-calorii-mancam-la-micul-dejun
Pofta buna!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s