Curajul de a purta palarii…


Poarta doar palarii in colturi -unghiurile sunt atitudini.-Frank Sinatra

Palaria te scoate dintr-un impas vestimentar si iti da un aer deosebit chiar si in cazul celei mai banale tinute.O palarie este o solutie foarte buna in momente de graba!

Ziua poti purta ,palarie gen clopot,din bumbac,de purtat pe ploaie ,o palarie pe stil barbatesc, din fetru.

Seara ,palarii mai ciudate cu aplicatii de pene si cristale .O palarie  deosebita si potrivita  iti scoate in evidenta trasaturile fetei.

O palarie poate sa mareasca sau sa micsoreze  optic capul in raport cu restul corpului .Trebuie sa fie proportional cu inaltimea ,osatura si silueta ta per ansamblu.Calota palariei trebuie sa ti se potriveasca exact pe cap ,ca sa stea bine ,si sa-ti flateze fata.Borurile pot sa fie de orice marime dar e bine sa nu fie mai lat decat umerii.Culoarea este un considerent cheie.Tonurile neutre trebuie sa-ti incalzeasca nuanta tenului,iar culorile bogate  ,sa il flateze ,ca un fard bun.Poti purta ,bereta,palarie clopot cu bor scurt sau mediu,cea barbateasca cu borurile mici ,borurile largi,borurile lasate ,sapca clasica de golf.

STIATI CA…?

Philip Treacy ,regele palarier a facut din palarie o opera de arta.Treacy a creat palarii pentru Chanel timp de zece ani ,iar prima sa opera sub aceasta eticheta a fost celebra colivie purtata de Linda Evangelista pe coperta Vogue Marea Britanie.

Palaria Panama ,vine din Panama,dar de fapt Ecuadorul este casa si sursa acestei palarii,tesuta din frunzele palmierului Panama.Este foarte usoara si impenetrabila la lumina.O palarie cu adevarat clasica pe care o puteti pune in buzunar ;fibrele elastice ale plantei jipijapa nu au de suferit daca li se aplica acest tratament barbar.In fiecare an ,la  transmiterea campionatelor de tenis  de la Wimbledon o aparitie este palaria Panama ,care protejeaza capetele spectatorilor de soare.

Cine nu si-ar dori o astfel de palarie?

Palarii frumoase poti gasi chiar  si la H&M ,colectia de toamna cu palarii din lana in diverse culori,cu boruri medii sau largi ,iti va completa de minune tinuta .


pa
p din lana h7 m 3h&m palarie 2   palarie h&m 1sapca h&m 3popalarie philip tracy

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s