Blugii potriviti…


 

Am spus adesea ca imi doresc sa fi inventat blugii:cele  mai spectaculoase,mai practice,comode si nonsalante haine .Sunt expresive,modeste ,senzuale si simple -tot ce -mi doresc de la hainele mele.-Yves Saint Laurent

Blugii potriviti:

  •  daca esti slaba poti purta blugi cu talia joasa.In general cu cat esti mai slaba  cu atat talia blugilor poate fi mai joasa,efectul vizual e ca pari mai inalta.
  • daca esti mai plinuta alege blugi cu talie medie /inalta
  • daca ai coapse mai groase ,poti opta pentru o culoare mai inchisa pentru efectul de subtiere
  • daca ai fundul mai mare ,alege blugi cu buzunare clasice,deoarece niste buzunare mai aparte ,atrag atentia.Nu alege blugi cu buzunare foarte joase deoarece dau impresia unui fund mare si lasat.
  • daca ai in talie mai mult de 29(sau depasesti marimea 6),nu purta blugi strambti.Perechea potrivita in acest caz  ar fi cea bout cut (evazati usor de la genunchi in jos )cu talie medie  si de culoare inchisa.
  • Cei mai potriviti blugi sunt care nu iti sunt largi in talie ,iti vin bine pe fund,nu sunt prea strambti pe pulpe ,nu se vor incretii nici unde (singurul loc unde se pot increti,sunt in zona gleznei)

STIATI CA…?

Acele companii care produc blugi ieftini,au la toti blugii aceasi marime de buzunar.Vei arata cel mai bine intr-un brand care schimba marimea buzunarelor proportional cu marimea blugilor,chiar daca sunt mai scumpi.

Blugii&pantofi

CYMERA_20150804_155419[1]

Blugii reprezinta tinuta ideala -comoda si confortabila .Cea mai importanta calitate :pot fi imbracati de oricine conferind un aer relaxat!

 

 

 

Un comentario sobre “Blugii potriviti…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s